Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få upp till -15% rabatt på ditt första köp. registrera dig
Gratis leverans från 1 199,00 sek
Säker shopping
Idosell security badge

Returpolicy

Du kan enkelt och billigt returnera varor som du har köpt av oss.

Tack vare vår butiks integration med billiga returer kan du handla utan att behöva stressa och oroa dig för att returnera ditt köp, vilket kan vara en prövning.

Enligt gällande lagstiftning har du 14 dagar på dig att återkalla ett distansavtal utan att ange skäl. Om varorna inte uppfyller dina krav kan du därför returnera dem till oss inom 14 dagar från och med datumet för återtagandet. I vår butik hanterar vi alla returer med en mycket enkel returguide som gör det möjligt för dig att returnera det returnerade paketet till oss.

Fördelarna med en returenhet i vår butik.

Enkel

Att lägga till en retur är begränsat till sex enkla steg i guiden Returer. Guiden skapar automatiskt en etikett åt dig som du sedan skriver ut. Så du behöver inte slösa tid på att fylla i pappersarbete manuellt!

Snabbt och problemfritt

Genom att automatisera processen sparar du tid och krångel, och du behöver inte ringa någonstans eller förhandla med någon om villkoren för din retur.

Bekvämt

Du kan skapa returdokumentet med paketetiketter i guiden Returer. När paketet är klart behöver du inte vänta på kuriren. Du kan ta med dig den till jobbet eller skolan och lämna den på vilken insamlingsstation som helst.

Billigt

Returavgiften är endast 59.99 SEK och du behöver inte betala den när du lägger till returen eller gör en etikett - den dras av från det belopp vi återbetalar dig för de returnerade varorna. Vi är måna om att du ska bli helt nöjd.

Säkert

Alla returnerade försändelser är försäkrade upp till ett värde av 5500 SEK.

Ersättning i 3 enkla steg!

I vår butik behöver du inte oroa dig för att den produkt du väljer inte passar eller på annat sätt inte uppfyller dina förväntningar. Tack vare integrationen av vår butik och gatewayen kan du handla utan stress och oro!

1 Skriv ut formuläret Generera returdokument med etiketter och skriva ut dem.
2 Skicka ett paket Placera de förpackade varorna i en kartong med returdokumentet och försegla den ordentligt.
3 Återgå till Du får din återbetalning 14 dagar efter att vi mottagit den returnerade produkten.

Uppgifter om hur deklarationen ska lämnas in:

  • Logga in på ditt konto och välj sedan den vara du vill returnera i returpanelen;

  • I följande steg väljer du returalternativet genom att klicka på "Jag använder butikens post" och väljer hur du vill få pengarna tillbaka.;

  • Skapa märkta returdokument, skriv ut dem och se till att underteckna returdokumentet.;

  • Placera de förpackade varorna tillsammans med returdokumentet i den kartong som är avsedd för transport och förslut den ordentligt. Du kan använda den kartong som du fick din beställning i. Gå till ett utlämningsställe där du snabbt och smidigt kan posta ditt paket.

  • Vi kommer att utfärda återbetalningen i den form som du väljer i returguiden inom 14 från den dag då vi informeras om ditt beslut att frånträda avtalet. Detta tar dock vanligtvis mindre tid. Vi kan hålla inne en återbetalning tills vi har fått produkten eller tills du lämnar ett bevis på att du har returnerat den.

Ovanstående förfarande är inte ett villkor för att utöva den lagliga ångerrätten och begränsar den inte på något sätt.

pixel